storage

Unisphere چیست ؟

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

Unisphere یک نرم افزار Web Enabled است که امکان مدیریت تجهیزات Storage را فراهم می آورد. این نرم افزار شامل تمامی ابزارها، جداول و Wizard های لازمه جهت امور مدیریتی است. نرم افزار Unisphere دارای یک نسخه سروی نیز به نام Unisphere Management Server است که عموما بروی Storage Processor ها و Control Station تجهیز EMC و یا بروی یک سرور فیزیکی خارج از تجهیز با شیوه Off Array، اجرا می شود.

 

چگونه راه اندازی می شود ؟

برای راه اندازی Unisphere شما می تواند در نرم افزار Web Browser خود IP آدرس یکی از SP ها و یا Control Station ها را وارد نمایید و یا از نرم افزار Unisphere Client استفاده نمایید. بیاد داشته باشید که نرم افزار برای اجرا نیاز به جاوا دارد.

مدیریت تجهیز VNX می تواند از طریق درگاه Unisphere graphical User بصورت GUI صورت گیرد و همچنین بصورت ( Command Line Interface (CLI، صورت پذیرد. تجهیزات Storage که سرویس File را نیز ارائه می نمایند نیز برای مدیریت Control Station، امکان استفاده از CLI دارند. در تجهیزات Storage سرویس Block برای مدیریت بصورت CLI، می توانید از نرم افزار Navisphere CLI استفاده نمایید. با بهره گیری از روش CLI می توانید با تولید انواع Script ها و Batch File ها، فعالیتها را زمان بندی شده و یا خودکار نمایید.

در تجهیز VNX، می توانید از سه حوزه مختلف برای عملیات اهراز هویت بهره ببرید.

  • Global : زمانی استفاده می شود که تجهیز VNX شما جزیی از یک Domain باشد. ( منظور از Domain،  Active Directory نیست. ) بدین شیوه تمامی تجهیزاتی که در یک دامین موجود هستند می تواند از طریق یک حساب کاربری Global و با بهره گیری از تکنولوژی SSO، مدیریت شوند.
  • Local : همانگونه که از نام آن نیز برمی آید برای مدیریت تنها یک سیستم خاص مورد استفاده قرار می گیرد.
  • LDAP : برای زمانی کاربرد دارد که بخواهیم اعتبار سنجی VNX، توسط یک LDAP Server مثل Active Directory صورت گیرد.

بصورت پیش فرض هر تجهیز VNX خود دارای یک Domain است. اعضای این Domain عبارتند از :

  • SP A
  • SP B
  • Control Station

 

افزودن یک VNX به Domain

برای افزودن یک تجهیز VNX به یک VNX Domain :

  1.  در Unisphere به قسمت System List وارد شوید.
  2. کلید Add را بفشارید.
  3. User name و Password تجهیز را وارد نمایید.
  4. IP آدرس SP تجهیز مورد نظر را وارد نمایید.
  5. بعد از عضویت تجهیز در دامین جدید شما میتواند نام تجهیز را در System List ببینید.

بدین گونه تجهیز جدید به Domain شما افزوده می شود. به محض اینکه تجهیز به یک دامین افزوده شود، آن تجهیز از عضویت دامین پیشین خود در می آید. 

 

 

کلمات کلیدی: | |

تمام حقوق سایت برای سلام دیجی و نويسندگان آن محفوظ می باشد