۱ ثبت نام کن این بخش به صورت کاملاریگان است شما دراین بخش مقاله خود را درج می کنید از قسمت های ویژه سایت استفاده خواهید کرد و رتبه بندی می شوبد طبق فعالیت خود
۳ دیده و برتر شو این بخش به شما کمک می کند تا شما معرفی شوید به کسانی که دنبال خدمات و کارهای شماهستند و شناخته شوید تا به کارایی شما اطمینان کند وباشما طبق تخصص رفتارکند.
Mikrotik

MikroTik Cloud ویژگی جدید میکروتیک

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

کمپانی میکروتیک یک ویژگی جدید به نام Cloud برای محصولات خود ارائه کرده که در این پست به بررسی این ویژگی کاربردی می پردازیم.

 

ممکن است نیاز داشته باشید یک آدرس ثابت برای میکروتیک خود تنظیم کنید که از طریق WAN بتوانید به میکروتیک خود متصل شوید ، برای این منظور شما دو راه بیشتر نداشتید:1- داشتن آی پی استاتیک 2- استفاده از DDNS های موجود
که میکروتیک با ارائه ویژگی کلود با استفاده از DDNS مخصوص خود نیاز شما به استفاده از روش های فوق را برطرف کرده است.

Cloud قادر است در صورتیکه سرویس NTP دستگاه غیر فعال است، تایم دستگاه را بصورت خودکار بروز رسانی نماید. همچنین از سرویس DDNS رایگانی جهت ارائه آدرس دامنه به میکروتیک استفاده مینماید. در این خصوص زحمت ایجاد نام کاربری در سرویس دهنده های DNS بین المللی از را از سوی کاربر برداشته است و فقط با فعال سازی این سرویس ابری قادر خواهید بود یک آدرس دامنه داینامیک دریافت نمایید.

DDNS: این قابلیت از گذشته در سیستم عامل میکروتیک وجود داشته است و فقط از طریق دستورات CLI قابل تنظیم و مدیریت بوده، استفاده از این روش میتوانید در زمانی که کاربر از آدرس آیپی داینامیک استفاده می نماید و قصد دریافت آدرس استاتیک را ندارد بسیار کاربردی میباشد (لذا با این وجود به سادگی و بدون هیچ هزینه و زمانی یک آدرس دامنه مجازی DDNS بدست خواهید آورد) آدرس دامنه ایجاد شده یک آدرس 12 رقمی شماره سریال دستگاه و ادامه آن دامنه sn.mynetname.net میباشد.

مثال: ۴۳ee011ab665.sn.mynetname.net

جهت دریافت سیستم عامل میکروتیک به سایت میکروتیک مراجعه کنید و جدیدترین نسخه این محصول را دریافت کنید :

http://www.mikrotik.com/download


برقراری ارتباط امن بین دو روتر میکروتیک به صورت IPIP Tunnel با استفاده از IPSec
OSPF در میکروتیک
نصب وکانفیگ میکروتیک روی GNS3
ارتباط میکروتیک و لینوکس با IP Tunnel
Port Forwarding در میکروتیک
جریان بسته (Packet Flow) در میکروتیک نسخه ۶
جدول مقایسه ای میان لایسنس های لایه 3 تا 6 میکروتیک
دانلود مقالات mtcwe

تمام حقوق سایت برای سلام دیجی و نويسندگان آن محفوظ می باشد