۱ ثبت نام کن این بخش به صورت کاملاریگان است شما دراین بخش مقاله خود را درج می کنید از قسمت های ویژه سایت استفاده خواهید کرد و رتبه بندی می شوبد طبق فعالیت خود
۳ دیده و برتر شو این بخش به شما کمک می کند تا شما معرفی شوید به کسانی که دنبال خدمات و کارهای شماهستند و شناخته شوید تا به کارایی شما اطمینان کند وباشما طبق تخصص رفتارکند.
voip

پارتیشن بندی الستیکس 4

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

چگونه در هنگام نصب الستیکس به صورت دستی اقدام به پارتیشن بندی کنیم؟

در این آموزش قصد داریم پارتیشن بندی بصورت دستی را بصورت مرحله به مرحله همراه با تصاویر توضیح بدیم که امیدورام مفید واقع بشه.
برای شروع کار با انتخاب گزینه Installation Destination وارد مرحله پارتیشن بندی میشویم

 

همانطور که در تصویر زیر مشاهده میکنید شما میتوانید بصورت اتوماتیک یا دستی هارد مورد نظر خود را پارتیشن بندی کنید.
در قسمت Local Standard Disks هارد دیسک های محلی موجود روی سیستم را نشان می دهد

در این مرحله باید محل نصب لینوکس روی هارد(های) خود را مشخص کنیم.من برای اینکار از هارد دیسک معمولی برای نصب سیستم عامل مورد نظرم استفاده می کنم.
دیسک مورد نظر را برای ادامه مرحله نصب انتخاب میکنم.
مطمئن شوید که گزینه "I will configure partitioning" انتخاب شده باشه و سپس بر روی گزینه "Done" کلیک میکنیم.
در مرحله بعد نوع پارتیشنی که قرار است ایجاد کنید از شما پرسیده میشود

در این اینجا شما میتوانید یکی از این موارد رو انتخاب کنید
• LVM,
• Standard Partition,
• BTRFS,
• LVM Thin Provisioning
در این مرحله من "Standard Partition" را انتخاب و برای ادامه "Done" رو کلیک میکنم.
در ادامه برای پارتیشن بندی به صورت دستی، روی علامت + پایین سمت چپ صفحه کلیک کنید.

پارتیشن /Boot :
این پارتیشن شامل کرنل سیستم عامل همراه با فایل های مورد استفاده در فرآیند Bootstrap می باشد که سیستم در هنگام بالا آمدن این دایر کتوری را می خواهد و شروع به کار می کند. مقدار فضای این پارتیشن را 200MB قرار میدهم و در ادامه بر روی دکمه Add mount point کلیک میکنم.

بصورت پیش فرض فایل سیستم "XFS" برای هر پارتیشنی که ایجاد میشود انتخاب شده که من آن را به "ext4" تغییر و بر روی update the settings کلیک میکنم.

پارتیشن /:
پاریشنی است که برای "/" (the root directory) تعیین میشود.این پارتیشن، پارتیشن اصلی و ریشه است و جاییست که همه زیرشاخه ها مثل (bin, boot, dev, etc, home, lib, lost+found, misc, mnt, media, opt,...) بجز فایل های ذخیره شده در /boot در این پارتیشن قرار میگیرد.
پارتیشن swap :
پارتیشن swap نقش حافظه پشتیبان حافظه اصلی را بازی میکند و در صورتی که فضای RAM برای نگهداری داده های در حال پردازش کافی نباشد از این پارتیشن استفاده می شود.
برای ظرفیت های پایینRAM مقدار این پارتیشن را دوبرابر مقدار RAM بگذارید.

پارتیشن /var :
این دایرکتوری محتوبات تعدادی از برنامه ها را در خود نگهداری می کند. مانند وب سرور Apache. همچنین از این دایرکتوری برای ذخیره آپدیت پکیج های دانلود شده استفاده می شود.

"خوب ما با توجه به استفاده ای که ميخواهيم داشته باشیم، مثلا(راه اندازی سیستم تلفنی استریسک)پارتيشن بندی بصورت دستی انجام میدهیم . و با توجه به نیاز خود، پارتیشن های مختلف با فضاهای مورد نیاز ایجاد میکنیم. بطور مثال من برای سیستم تلفنی به پارتیشن /var فضای بیشتری اختصاص میدم چون این پارتیشن جایی هست که قراره بسیاری از لاگ ها و محتویات اصلی داده ها رو در خود نگهداری کند."

مشاهده کردید که ما پارتیشن های /boot , / , swap و /var با فایل سیستم ext4 ایجاد کردیم. در آخر با انتخاب دکمه "Done" مراحل پارتیشن بندی را تکمیل میکنیم.

کلمات کلیدی: | |

تمام حقوق سایت برای سلام دیجی و نويسندگان آن محفوظ می باشد